Gezamenlijke dienst met St Vitusparochie Gezamenlijke dienst met St Vitusparochie

Gezamenlijke dienst in de Bonifatiuskerk
28 januari 2018

Het thema van de oecumenische viering op 28 januari in de Bonifatiuskerk was ‘ont-ketend’ en haakte aan bij het danklied van Mirjam uit het Bijbelboek Exodus, dat het Joodse oerverhaal vertelt over de bevrijding uit de Egyptische slavernij.

Klik hier  voor meer

Gezamenlijke dienst in de Bonifatiuskerk
28 januari 2018

Klik hier  voor meer

Voortgang fusie wijkgemeenten Voortgang fusie wijkgemeenten

Voortgang fusie wijkgemeenten

Even bijpraten……

UITNODIGING

Alle leden van de wijkgemeenten Adelaar-Regenboog, Fenix/Goede Herder en Rondom de Grote Kerk worden uitgenodigd op:
woensdag 13 december a.s in de Grote Kerk, aanvang 19.30 uur.
Op deze avond worden de wijkgemeenten geïnformeerd over de Plaatselijke Regeling en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna worden de wijkgemeenten afzonderlijk gehoord over de Plaatselijke Regeling van de nieuw te vormen wijkgemeente De Jacobijner.
De Plaatselijke Regeling kan na de vergadering van de wijkkerkenraad vanaf 6 december opgevraagd worden bij de scriba: . Verder ligt de Plaatselijke Regeling ter inzage bij het Kerkelijk Buro vanaf 6 december.
Het Kerkelijk Buro is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Adres: Bij de Put 17.
Gemeenteleden die vervoer nodig hebben kunnen bellen met:
Dhr. J. Dijkema             Tel. 058 2660168
Dhr. J. Halma                Tel. 058 2153544
Dhr. S. de Haan            Tel. 058 2127156

FEEST…….FEEST……..FEEST

De feestavond ter viering van de fusie woensdag 7 februari 2018.

Een bruisende feestavond waar we gemeenteleden vragen hun talent te presenteren: denk aan cabaret, zingen, muziek maken,  voordragen enz.

Geef gehoor aan onze oproep en doe mee.

U kunt zich opgeven via de mail:
Betty Halma, scriba wijkgemeente De Jacobijner i.w.

Nieuwe website: www.jacobijner.nl