Liturgisch/symbolisch bloemschikken Liturgisch/symbolisch bloemschikken

De leden van de commissie zorgen elke week voor een boeket bloemen op het liturgisch centrum. Na de dienst worden de bloemen bij een ziek gemeentelid gebracht of bij iemand die een bemoediging of anderszins aandacht nodig heeft.
Bij bijzondere erediensten in de advent- en veertigdagentijd verzorgt de commissie een liturgische bloemschikking. Op de beamer en op de website staat dan een foto van de bloemschikking met uitleg.
De schikkingen van voorgaande jaren kunt u zien onder het kopje 'Historie'